Rólunk

A projekt: Függeszthető instant csíralap kifejlesztése és piaci bevezetése

A projekt pályázati forrásból valósult meg: GINOP-2.1.7-15-2016-01092 támogatásával

Bemutatkozás:

A BRT Metál Centrum Kft. innovációjában azt tűzte ki feladatául, hogy olyan függőleges csíráztató felületet fejlesszen, amely praktikus elhelyezése miatt a legkisebb lakótérben is elhelyezhető. A függőleges csírafelület segítségével otthonunkban tudunk többféle kedvező élettani hatással rendelkező csíranövényt nevelni.
A csírák beltartalma sokkal magasabb pozitív értékeket mutat, mint maga az a növény, amely már kifejlett formába kerül a konyhába. Oldalunkon részletesen mutatjuk be ezeket a magas értékeket, amelyeket tételes laboratóriumi bevizsgálás során állapítottak meg. Kiemeléssel jelöljük meg azokat az értékeket, amelyek bizonyos mennyiség elfogyasztása után kedvezően hatnak egészségünkre! Az otthonunkban nevelt csírákat fogyaszthatjuk nyersen, de lehetőség van egyéb konyhai műveletekkel való elkészítésükre is, így azonban a beltartami értékekből hő hatására veszíthet. Segítségül több receptet is bemutatunk, biztosítva ezzel a széleskörű felhasználás lehetőségeit.
Akik megízlelték a saját maguk által előállított – termelt – élelmiszer különlegességét, azok folyamatosan arra fognak törekedni, hogy maguknak és családjuknak önállóan állítsák elő a finom és egészséges csírákat!

Sok sikert kívánunk a finom csírák otthoni neveléséhez!